Mailing, direct marketing en webshopbeheer

MSA B.V. is gespecialiseerd in direct marketing, mailing (direct mail verzorgen), webshop fulfilment en farma fulfilment. Wij streven het allerhoogste service niveau na. We staan 24/7 voor u klaar en geven elke opdracht onze volledige aandacht en toewijding, zonder uitzondering! Service is onze drijfveer!
Direct marketing

Direct marketing

Direct marketing is het totaalconcept voor het persoonlijk benaderen van een doelgroep waarbij een relatie, klant of potentiële klant persoonlijk wordt aangesproken. De uitvoering van direct marketing is vaak een mix van diverse communicatie- en distributiekanalen en vraagt om specialistische kennis. MSA is hiervoor de aangewezen servicepartner.

Bedrijven als FloriusStater en Obvion werken al jaren samen met MSA als hun direct marketing specialist.

Direct mail

Direct mail

Direct mail stuur je heel gericht aan de ontvanger van je reclame-uiting. “Direct mail is reclame maken door (potentiële) klanten direct en persoonlijk te benaderen via geadresseerde post.”

Lees verder en ervaar waarom o.a. De Alliantie, ASR en Google kiezen voor MSA.

Webshop fulfilment

Webshop fulfilment

Online bestedingen nemen telkens weer toe, Webshop zijn enorm populair. Bij het ontwerpen en inrichten van een webwinkel komt echter veel kijken. Om het verschil te maken en te blijven opvallen dien je voortdurend te werken aan je winkel. MSA weet hoe je een webwinkel moet bouwen, inrichten en onderhouden.

KNLTB, Flamco en RWS zijn winkels die wij beheersen.

Farma Fulfilment

Farma Fulfilment

Farmacie vraagt een andere vorm van specialistische benadering bij on- en offline acties en communicatie. MSA noemt dit Farma Fulfilment! Webshops voor HCP's, consumers of buitendiensten, Logistieke ondersteuning, nascholingsbenodigdheden of het samenstellen en opzetten van displays? MSA is GDP-proof en beheerst het allemaal.

Nieuwsgierig waarom Abbott, Viatris en Johnson & Johnson dit allemaal onderbrengen bij MSA!

Testimonials

Tijn van der Heijden

Hoi Fred en Bas, Nog dank voor jullie harde werk en flexibiliteit van vandaag! We zijn ons er van bewust dat we veel van jullie gevraagd hebben. Erg fijn dat jullie ons ...

Bekijk alle testimonials

Nieuws

Sealen in Biobased Folie

Als ISO 14001 gecertificeerd bedrijf mag er van ons verwacht worden dat wij ons inzetten voor het terugdringen van CO2 en duurzaam ondernemen. Om deze reden werkt MSA bi...

Bekijk nieuwsbericht

Over ons

MSA bv

Leer de mensen achter MSA kennen. Bekijk wat we doen en wat klanten over ons zeggen.