Enveloppen

Je zult maar een striplock, busbox of monsterzak nodig hebben. Troost je dan met de gedachte dat ze bij ons zonder problemen direct uit het magazijn komen. Extra volume, extra bescherming, fancy uitstraling: geen zending is hetzelfde. We hebben het allemaal gecoverd. 

Enveloppen leveren en bedrukken

Een bestaande envelop indrukken met een tekst, slogan of logo? Geen punt. Envelop op? Voor geheel nieuw drukken draaien we onze hand niet om. Ook hierin is weer volop keuze zoals dubbel venster, full colour of plano bedrukt. Papierkeuzes, sluitingen, formaten: we adviseren je graag.

Speciale enveloppen

Bedrijven met een specifieke huisstijl, zoals De Belastingdienst, kiezen vaak voor een specifieke envelop. We hebben het dan over speciale enveloppen 'op aanmaak'. Staat iets niet in de catalogus dan bestaan er misschien mogelijkheden die speciale envelop te maken. Ook voor specifieke acties is van alles mogelijk. Wie niet vraagt, die niet vindt!

Busboxen

Heeft je poststuk een stevigere verpakking nodig? Overweeg dan eens een busbox, luchtkussenenvelop, bordrugenvelop of een monsterzak. Maak kennis met onze nieuwe dimensies van verzenden.

Ja. ik ben geintresseerd in enveloppen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen
Waarom MSA bv?
  • Specialist in Direct Mail
  • Persoonlijke benadering
  • 24/7 Service
  • Snelle levering
  • Grote en kleine volumes mogelijk

Onze bedrijfspresentatie

Testimonials

Noortje Krakers

Het is prettig om vertrouwen te hebben in een partij die uitstekende kwaliteit levert zowel in het geval van (complexe) mailingen als drukwerk. Waar de medewerkers ons st...

Bekijk alle testimonials

Nieuws

Sealen in Biobased Folie

Als ISO 14001 gecertificeerd bedrijf mag er van ons verwacht worden dat wij ons inzetten voor het terugdringen van CO2 en duurzaam ondernemen. Om deze reden werkt MSA bi...

Bekijk nieuwsbericht

Over ons

MSA bv

Leer de mensen achter MSA kennen. Bekijk wat we doen en wat klanten over ons zeggen.