Promotionele artikelen

Je wilt je relaties bedanken, een originele uitnodiging sturen of een nieuw product op onnavolgbare wijze introduceren? Al dan niet met tussenkomst van het reclamebureau is het idee soms snel geboren. Maar wie gaat het doen? Wil je een professionele mailpack? Onderscheidend, met impact, op het lijf van je klanten of personeel geschreven. Gewoon aan ons vragen. Weinig kans dat je wordt overgeslagen.

Gimmicks
Wil je een promotionele mailing extra attentiewaarde geven of gewoon laten opvallen, dan kun je iets extra meeverpakken. Alle denkbare vullingen zijn door ons te leveren. En, we zijn ook nog zo creatief dat we met je meedenken over inhoud én vorm.

Bobbelvulling
Laat een poststuk extra opvallen door een 'bobbel' mee te sturen. Iets eenvoudigs zoals een pen, sleutelhanger of stappenteller maakt het poststuk aantrekkelijker zodat het sneller geopend zal worden.

Bedrukte tassen
Een tas nodig voor een beurs of goody bag. Papier, stof of plastic. Bedrukt of geweven. Wij leveren ze in elk gewenst formaat of uitvoering. Uiteraard vullen we ze ook, zodat ze ook weer leeg gehaald worden. Je vraagt je af en toe af: waar doe je het voor?

Boekverpakkingen
Boekverpakkingen, kalenderverpakkingen, wikkelverpakkingen of ordnerverpakkingen: het is heel specifiek werk. Wie boekt?

Kokers
Past het drukwerk niet in de brievenbus en moet het plano blijven dan is een koker de juiste oplossing. We hebben ze standaard in vele formaten op voorraad liggen, maar kunnen ze ook passend laten maken. Have a koker and a smile!

Bedrukte doosjes
Doosje, enkel of dubbelgolfs, bedrukt of onbedrukt, er is keuze genoeg. We leveren standaard doosjes met of zonder interieur maar kunnen ze ook compleet op maat laten maken.

Ja. ik ben geintresseerd in promotionele artikelen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen
Waarom MSA bv?
  • Specialist in Direct Mail
  • Persoonlijke benadering
  • 24/7 Service
  • Snelle levering
  • Grote en kleine volumes mogelijk

Onze bedrijfspresentatie

Testimonials

Nils Schoonhoven

Beste Ronald, Even een high-five vanuit Rotterdam, een dikke dankjewel voor het geduld, de moeite en de goede uitvoering van de mailing van Totzo24. Klant blij. Wij blij...

Bekijk alle testimonials

Nieuws

Sealen in Biobased Folie

Als ISO 14001 gecertificeerd bedrijf mag er van ons verwacht worden dat wij ons inzetten voor het terugdringen van CO2 en duurzaam ondernemen. Om deze reden werkt MSA bi...

Bekijk nieuwsbericht

Over ons

MSA bv

Leer de mensen achter MSA kennen. Bekijk wat we doen en wat klanten over ons zeggen.