Tabberen (Sluitzegel)

Tabberen, het versturen van een gepersonaliseerde folder die gesloten is door een sluitzegel, is een goede manier om je mailing op te laten vallen. Bovendien heeft deze verzendwijze een aantal grote voordelen.

 

Goedkoop. Door te tabberen bespaar je op verpakking, verwerking en op portokosten. Vaak valt een folder net in een lagere portoklasse zonder sealfolie of envelop.

 

Attentiewaarde. Ontvangers hebben direct je folder in de hand, zonder eerst folie of envelop te hoeven verwijderen. Daardoor is de kans dat deze goed gelezen en bekeken wordt aanzienlijk groter.

 

Snel. Vaak kunnen we door deze selfmailer meerdere dagen tijdwinst halen. Het tabberen zelf gaat ook vrij snel. Onze Kirk-Rudy TabMaster brengt automatisch sluitzegels aan op gevouwen documenten zodat er automatisch een selfmailer ontstaat. Tot zes sluitzegels per product met een zeer hoge betrouwbaarheid en nauwkeurigheid aan verschillende zijden van het document.

Ja. ik ben geintresseerd in tabberen (sluitzegel).

Vrijblijvend een offerte aanvragen
Waarom MSA bv?
  • Specialist in Direct Mail
  • Persoonlijke benadering
  • 24/7 Service
  • Snelle levering
  • Grote en kleine volumes mogelijk

Onze bedrijfspresentatie

Testimonials

Noortje Krakers

Het is prettig om vertrouwen te hebben in een partij die uitstekende kwaliteit levert zowel in het geval van (complexe) mailingen als drukwerk. Waar de medewerkers ons st...

Bekijk alle testimonials

Nieuws

Sealen in Biobased Folie

Als ISO 14001 gecertificeerd bedrijf mag er van ons verwacht worden dat wij ons inzetten voor het terugdringen van CO2 en duurzaam ondernemen. Om deze reden werkt MSA bi...

Bekijk nieuwsbericht

Over ons

MSA bv

Leer de mensen achter MSA kennen. Bekijk wat we doen en wat klanten over ons zeggen.