Zelfmailer (Pressure seal)

Een gepersonaliseerde folder kan gesloten worden door een of meerdere sluitzegels (zie tabberen), maar het poststuk kan ook volledig gesloten worden. Alle zijden worden dan, via pressure seal, verlijmt met elkaar. Vervolgens is het poststuk te openen langs de aangebrachte voorgeperforeerde scheurlijnen. Denk aan een poststuk waarin de pincode wordt toegezonden.

 

Attentiewaarde. Het poststuk wordt door de volledige sluiting ervaren als zéér persoonlijk. Daardoor is de kans dat de boodschap goed gelezen en bekeken wordt aanzienlijk groter.

 

Snel. Het poststuk kan geheel full color volledig gepersonaliseerd dubbelzijdig geprint worden. Onze Optimail pressure sael machine vouwt en verlijmd het poststuk en is direct gereed voor verzending.

Ja. ik ben geintresseerd in zelfmailer (pressure seal).

Vrijblijvend een offerte aanvragen
Waarom MSA bv?
  • Specialist in Direct Mail
  • Persoonlijke benadering
  • 24/7 Service
  • Snelle levering
  • Grote en kleine volumes mogelijk

Onze bedrijfspresentatie

Testimonials

Tijn van der Heijden

Hoi Fred en Bas, Nog dank voor jullie harde werk en flexibiliteit van vandaag! We zijn ons er van bewust dat we veel van jullie gevraagd hebben. Erg fijn dat jullie ons ...

Bekijk alle testimonials

Nieuws

Sealen in Biobased Folie

Als ISO 14001 gecertificeerd bedrijf mag er van ons verwacht worden dat wij ons inzetten voor het terugdringen van CO2 en duurzaam ondernemen. Om deze reden werkt MSA bi...

Bekijk nieuwsbericht

Over ons

MSA bv

Leer de mensen achter MSA kennen. Bekijk wat we doen en wat klanten over ons zeggen.