Werken volgens GDP normen!

ALLE WERKZAAMHEDEN WORDEN UITGEVOERD VOLGENS GOOD DISTRIBUTION PRACTICES (GDP) NORMEN VOOR DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE

Good Distribution Practice, vooral bekend onder de afkorting GDP, verwijst naar de richtlijnen voor de correcte distributie van medicijnen en aanverwante producten voor gebruik door de mens. GDP is een systeem voor kwaliteitswaarborg, waarin eisen zijn opgenomen met betrekking tot aankoop, ontvangst, opslag en export van humane medicatie. Het doel is om een bepaald kwaliteitsniveau binnen het distributienetwerk te handhaven, zodat de productkwaliteit van farmaceutische producten gehandhaafd blijft gedurende het distributieproces.

GDP reguleert de verspreiding en bewegingen van farmaceutische producten vanaf het moment dat ze bij de producent (of een ander centraal punt) de deur verlaten, tot aan de eindgebruiker van het product, via verschillende transportmethodes en verschillende opslagcentra.

MSA heeft zich volledig gecommiteert aan de normen volgens internationale GDP-vereisten en is daardoor de aangewezen partner in de productieketen voor verpakkings- en distributiewerkzaamheden.
Met MSA bent u er zeker van dat u consequent producten van goede kwaliteit levert, zoals beoogd door de farmaceutische fabrikant.


Compliant aan GDP normen zoals:

 • KLIMAATCONTROLE
  24/7 temperatuur- en luchtvochtigheidsregistratie op verschillende meetpunten met periodieke kalibratie.
 • GEKOELD TRANSPORT
  Gekoeld transport en mogelijkheden tot verzenden van gekoelde pakketten per post. 
 • TRAINING
  Medewerkers doorlopend getraint voor het werken met farmagerelateerde producten. 
 • REGISTRATIE
  Registratie van inkomende en uitgaande goederen. Verwerking retourzendingen volgens overeengekomen afspraken.
 • SCHOONMAAK en ONGEDIERTE
  Volledige schoonmaakregistratie en
  ongediertebestrijding.Onze bedrijfspresentatie

Testimonials

Carolijn Hommes

MSA is al jaren een gewaardeerde leverancier van Agis Zorgverzekeringen. Voor ons zijn flexibiliteit en snelheid erg belangrijk. Medewerkers van MSA weten dit. Ze denken ...

Bekijk alle testimonials

Nieuws

Sealen in Biobased Folie

Als ISO 14001 gecertificeerd bedrijf mag er van ons verwacht worden dat wij ons inzetten voor het terugdringen van CO2 en duurzaam ondernemen. Om deze reden werkt MSA bi...

Bekijk nieuwsbericht

Over ons

MSA bv

Leer de mensen achter MSA kennen. Bekijk wat we doen en wat klanten over ons zeggen.