Mailing, direct marketing en webshopbeheer

MSA B.V. is gespecialiseerd in direct marketing, mailing (direct mail verzorgen), webshop fulfilment en farma fulfilment. Wij streven het allerhoogste service niveau na. We staan 24/7 voor u klaar en geven elke opdracht onze volledige aandacht en toewijding, zonder uitzondering! Service is onze drijfveer!
Marketing

Marketing

Direct marketing is het totaalconcept voor het persoonlijk benaderen van een doelgroep waarbij een relatie, klant of potentiële klant persoonlijk wordt aangesproken. De uitvoering van direct marketing is vaak een mix van diverse communicatie- en distributiekanalen en vraagt om specialistische kennis. MSA is hiervoor de aangewezen servicepartner.

Bedrijven als FloriusALK en Obvion werken al jaren samen met MSA als hun direct marketing specialist.

Mailing

Mailing

Direct mail stuur je heel gericht aan de ontvanger van je reclame-uiting. “Direct mail is reclame maken door (potentiële) klanten direct en persoonlijk te benaderen via geadresseerde post.”

Lees verder en ervaar waarom o.a. ABN, VWPFS en Vesteda kiezen voor MSA.

Medical

Medical

Farmacie vraagt een andere vorm van specialistische benadering bij marketingacties en communicatie. MSA noemt dit Farma Fulfilment! MSA bouwt en beheert Medical webshops voor o.a. HCP's, consumers of buitendiensten!

Logistieke ondersteuning, nascholingsbenodigdheden of het samenstellen en opzetten van displays met bv UAD producten? MSA is GDP-gecertificieerd en regelt het allemaal.

Nieuwsgierig waarom Abbott, Viatris en Johnson & Johnson dit allemaal onderbrengen bij MSA!

Testimonials

Maarten van Eijk

We zochten een regisseur voor een gerichte marketingactie en kwamen bij MSA uit. Dat ze andere farmaceutische klanten hebben is een prettige basis. Het is handig om met e...

Bekijk alle testimonials

Nieuws

GDP gecertificeerd

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de Good Distribution Practices (GDP) normen voor de Farmaceutische industrie. Good Distribution Practice, vooral bekend onde...

Bekijk nieuwsbericht

Over ons

MSA bv

Leer de mensen achter MSA kennen. Bekijk wat we doen en wat klanten over ons zeggen.