Mailing, direct marketing en webshopbeheer

MSA B.V. is gespecialiseerd in direct marketing, mailing (direct mail verzorgen), webshop fulfilment en farma fulfilment. Wij streven het allerhoogste service niveau na. We staan 24/7 voor u klaar en geven elke opdracht onze volledige aandacht en toewijding, zonder uitzondering! Service is onze drijfveer!
Direct Marketing

Direct Marketing

Direct marketing is het totaalconcept voor het persoonlijk benaderen van een doelgroep waarbij een relatie, klant of potentiële klant persoonlijk wordt aangesproken. De uitvoering van direct marketing is vaak een mix van diverse communicatie- en distributiekanalen en vraagt om specialistische kennis. MSA is hiervoor de aangewezen servicepartner.

Bedrijven als FloriusALK en Obvion werken al jaren samen met MSA als hun direct marketing specialist.

Direct Mailing

Direct Mailing

Direct mail stuur je heel gericht aan de ontvanger van je reclame-uiting. “Direct mail is reclame maken door (potentiële) klanten direct en persoonlijk te benaderen via geadresseerde post.”

Lees verder en ervaar waarom o.a. ABN, VWPFS en Vesteda kiezen voor MSA.

Medical Fulfilment

Medical Fulfilment

Farmacie vraagt een andere vorm van specialistische benadering bij marketingacties en communicatie. Als enige DM bedrijf in Nederland beschikken wij over een Farmatec medische groothandelsvergunning.

MSA kan Farmacie bedrijven ondersteunen bij het bouwen, inrichten en beheren van E-commerce platforms en alle bijbehorende logistieke ondersteuning. MSA noemt dit Medical Fulfilment of Pharma Fulfilment!
Deze dienst biedt bedrijven de mogelijkheid om te allen tijde alles zelf te controleren en monitoren. Daarnaast kan naast de vergoede medicijnen ook extra out of pocket omzet gerealiseert worden.

Inmiddels beheert MSA voor een flink aantal Farmacie bedrijven Medical webshops voor o.a. HCP's, consumers en buitendiensten!

Logistieke ondersteuning, nascholingsbenodigdheden of het samenstellen en opzetten van displays met medische producten? MSA is GDP-gecertificieerd en regelt het allemaal.

Nieuwsgierig waarom Abbott, Viatris en Johnson & Johnson dit allemaal onderbrengen bij MSA!

Testimonials

Eelhart Kramer

Geef jullie DTP-er maar een dikke kus! (of een grote bos boemen als hij/zij dat liever heeft). Het was gisterenavond hier een stress situatie, eindelijk hadden we die man...

Bekijk alle testimonials

Nieuws

Farmatec vergunning

MSA werkt al sinds haar bestaan voor vele farmaceutische organisaties. Deze organisaties vragen geregeld of wij ons bestaande dienstenpakket kunnen uitbreiden voor hun "n...

Bekijk nieuwsbericht

Over ons

MSA bv

Leer de mensen achter MSA kennen. Bekijk wat we doen en wat klanten over ons zeggen.