Mailing, direct marketing en webshopbeheer

MSA B.V. is gespecialiseerd in direct marketing, mailing (direct mail verzorgen), webshop fulfilment en farma fulfilment. Wij streven het allerhoogste service niveau na. We staan 24/7 voor u klaar en geven elke opdracht onze volledige aandacht en toewijding, zonder uitzondering! Service is onze drijfveer!
Direct Marketing

Direct Marketing

Direct marketing is het totaalconcept voor het persoonlijk benaderen van een doelgroep waarbij een relatie, klant of potentiële klant persoonlijk wordt aangesproken. De uitvoering van direct marketing is vaak een mix van diverse communicatie- en distributiekanalen en vraagt om specialistische kennis. MSA is hiervoor de aangewezen servicepartner.

Bedrijven als FloriusALK en Obvion werken al jaren samen met MSA als hun direct marketing specialist.

Direct Mailing

Direct Mailing

Direct mail stuur je heel gericht aan de ontvanger van je reclame-uiting. “Direct mail is reclame maken door (potentiële) klanten direct en persoonlijk te benaderen via geadresseerde post.”

Lees verder en ervaar waarom o.a. ABN, VWPFS en Vesteda kiezen voor MSA.

Medical Fulfilment

Medical Fulfilment

Farmacie vraagt een andere vorm van specialistische benadering bij marketingacties en communicatie. MSA noemt dit Farma Fulfilment! MSA bouwt en beheert Medical webshops voor o.a. HCP's, consumers of buitendiensten!

Logistieke ondersteuning, nascholingsbenodigdheden of het samenstellen en opzetten van displays met bv UAD producten? MSA is GDP-gecertificieerd en regelt het allemaal.

Nieuwsgierig waarom Abbott, Viatris en Johnson & Johnson dit allemaal onderbrengen bij MSA!

Testimonials

Max Bonte

Hoi Ronald, Ik wil jou en je collegas hierbij bedanken voor de goede service. We zijn erg te spreken over deze eerste samenwerking en ik zal je dan ook zeker weer contac...

Bekijk alle testimonials

Nieuws

Farmatec vergunning

MSA werkt al sinds haar bestaan voor vele farmaceutische organisaties. Deze organisaties vragen geregeld of wij ons bestaande dienstenpakket kunnen uitbreiden voor hun "n...

Bekijk nieuwsbericht

Over ons

MSA bv

Leer de mensen achter MSA kennen. Bekijk wat we doen en wat klanten over ons zeggen.