Abbott Nutrition Webshop

Abbott is een internationaal, breed georiënteerd Healthcare bedrijf, dat zich richt op het ontdekken, ontwikkelen, produceren en verkopen van farmaceutische en medische producten.

 

Voor Abbott Nutrition – de voedingsdivisie van Abbott - die een breed assortiment aan medische voedingen voert hebben wij webshops voor Healthcare professionals en patiënten ontwikkeld. Buiten het ontwikkelen van de landingspagina en backoffice hebben wij ook de productfotografie en de contentvulling verzorgd. Het volledige beheer en fulfiment van deze shops is bij ons ondergebracht.

 

Naast de dagelijkse verwerking van deze bestellingen, volgens het FiFo (first in - first out) principe, zijn ook alle bijbehorende werkzaamheden bij ons neergelegd.    

Onze bedrijfspresentatie

Testimonials

Maarten van Eijk

We zochten een regisseur voor een gerichte marketingactie en kwamen bij MSA uit. Dat ze andere farmaceutische klanten hebben is een prettige basis. Het is handig om met e...

Bekijk alle testimonials

Nieuws

Sealen in Biobased Folie

Als ISO 14001 gecertificeerd bedrijf mag er van ons verwacht worden dat wij ons inzetten voor het terugdringen van CO2 en duurzaam ondernemen. Om deze reden werkt MSA bi...

Bekijk nieuwsbericht

Over ons

MSA bv

Leer de mensen achter MSA kennen. Bekijk wat we doen en wat klanten over ons zeggen.