Google Maps Verificatie mailer

'S werelds grootste online organisatie, Google, maakt sinds 2007 gebruik van de offline diensten en mogelijkheden binnen MSA.

In 2007 heeft Google de specifieke vraag bij MSA neergelegd om voor de EMEA landen de Google Maps verificatie mailer te ontwikkelen en deze 2 x per week naar de aanvragers te verzenden. Deze verificatie code stelt de ontvangens in staat hun bedrijfsaanduiding op Google Maps te claimen.

De uitdaging was dat de ontvanger van deze mailer, in welk land dan ook, zelf kon aangeven in welke taal hij/zij aangesproken wenste te worden. De ontvanger kon daarbij een keuze maken uit drie verschillende aanbiedingen. Deze verschillende opties resulteerden in de eerste aanzet al tot een paar honderd verschillende merge- en printvarianten.

Na gedegen onderzoek van deze speciale wensen en de gewenste mogelijkheid tot uitbreiding hebben onze programmeurs een programma geschreven dat alle relevante informatie uit de aangeleverde bestanden genereert. Bij aanvang van dit project betrof het een jaaroplage van ca. 250.000 mailers verdeeld over 18 landen.

Inmiddels heeft de mailer diverse facelifts ondergaan en is de huidige variant een selfmailer die als een pincode envelop (via pressure seal) verstuurd wordt. De jaaroplage is gegroeid naar 2.1 miljoen mailers en deze worden dagelijks verzonden naar meer dan 45 EMEA landen.

Google werkt wereldwijd met vier mailhuizen te weten in Amerika, Afrika, Japan en Europa. Wij zijn er trots op dat wij voor Google de Europese partner zijn.


Onze bedrijfspresentatie

Testimonials

Nils Schoonhoven

Beste Ronald, Even een high-five vanuit Rotterdam, een dikke dankjewel voor het geduld, de moeite en de goede uitvoering van de mailing van Totzo24. Klant blij. Wij blij...

Bekijk alle testimonials

Nieuws

Sealen in Biobased Folie

Als ISO 14001 gecertificeerd bedrijf mag er van ons verwacht worden dat wij ons inzetten voor het terugdringen van CO2 en duurzaam ondernemen. Om deze reden werkt MSA bi...

Bekijk nieuwsbericht

Over ons

MSA bv

Leer de mensen achter MSA kennen. Bekijk wat we doen en wat klanten over ons zeggen.