Pricewise

Pricewise, opgericht in 2006, is dé online prijsvergelijker voor energie, verzekeringen en telecom. Pricewise is inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit en internationale organisatie.

In 2015 en 2016 is de website van Pricewise zelfs uitgeroepen tot de website van het jaar. De communicatie focus van Pricewise met hun gebruikers en consumenten ligt, logischerwijs, volledig online.

Sinds kort is daar een onverwachte wending in gekomen. Na een, volledige offline, test case heeft Pricewise inmiddels ontdekt dat de effectiviteit van een goede DM campagne niet te onderschatten is. 
De kosten voor een offline campagne (enveloppen, drukwerk en port) zijn uiteraard niet te vergelijken met de kosten van een online campagne, maar Pricewise ervaart nu dat de respons ook op geen enkele manier te vergelijken is.


De respons op hun DM campagnes was, en is, dusdanig hoog dat de meerkosten snel vergeten zijn.

Wij zijn er trots op dat wij voor Pricewise hun DM-campagnes mogen verzorgen.Opdrachtgever   Pricewise
Opdracht            DM West Vlaanderen
Formaat             Kabinet
Oplage               630.000 stuks

Onze bedrijfspresentatie

Testimonials

Nils Schoonhoven

Beste Ronald, Even een high-five vanuit Rotterdam, een dikke dankjewel voor het geduld, de moeite en de goede uitvoering van de mailing van Totzo24. Klant blij. Wij blij...

Bekijk alle testimonials

Nieuws

Sealen in Biobased Folie

Als ISO 14001 gecertificeerd bedrijf mag er van ons verwacht worden dat wij ons inzetten voor het terugdringen van CO2 en duurzaam ondernemen. Om deze reden werkt MSA bi...

Bekijk nieuwsbericht

Over ons

MSA bv

Leer de mensen achter MSA kennen. Bekijk wat we doen en wat klanten over ons zeggen.