Tobias Fiscaal

Tobias Fiscaal biedt totaaloplossingen in parkeerbeheer!

Betaald parkeren dringt parkeerdruk en parkeeroverlast terug, zorgt voor regulering en genereert inkomsten voor een gemeente. Daarvoor is het wel noodzakelijk dat het parkeerbeheer zorgvuldig, consequent en efficiënt wordt uitgevoerd. Dat doet Tobias, de partner aan wie gemeenten het totale parkeerbeheer toevertrouwd. Van parkeercontrole tot het innen van de boetes en alle tussenliggende handelingen.

Door samenvoeging van de afzonderlijke specialismen is Tobias in staat om een totaaloplossing te bieden in parkeerbeheer. Van parkeercontrole, de verrijking van de data, het innen van de heffingen en de administratieve verwerking, tot het afhandelen van bezwaarschriften, incasso in binnen- en buitenland, betalingsverwerking en beslaglegging.


Voor het verwerken en verzenden van deze aanslagen heeft Tobias in MSA een betrouwbare partner gevonden. Net als bij Tobias staan ook bij MSA facetten als continuïteit, kwaliteit, effectiviteit en transparantie voorop.

MSA heeft een volledige intergratie met de systemen van Tobias gemaakt zodat wij alle dagelijkse "postkamerfunctionaliteiten" voor hen uit handen kunnen nemen.

Onze bedrijfspresentatie

Testimonials

Bas Louwers

Al sinds vele jaren hebben wij, Johnson & Johnson Consumer, een intensieve samenwerking met MSA. Het feit dat MSA in staat is te voldoen aan de wensen en vaak strenge eis...

Bekijk alle testimonials

Nieuws

Sealen in Biobased Folie

Als ISO 14001 gecertificeerd bedrijf mag er van ons verwacht worden dat wij ons inzetten voor het terugdringen van CO2 en duurzaam ondernemen. Om deze reden werkt MSA bi...

Bekijk nieuwsbericht

Over ons

MSA bv

Leer de mensen achter MSA kennen. Bekijk wat we doen en wat klanten over ons zeggen.