Testimonials

Astrid Reuver-Wezel

Astrid Reuver-Wezel Sr. Product Manager anafylaxie & menopauze bij Viatris Nederland

Beste Claudia, Corine, Ronald, Samantha, Ton en alle andere collega's bij MSA, Na bijna 20 jaar werken bij Viatris (Meda/Mylan en ooit ook al Viatris) ga ik mijn carrierepad elders voortzetten. Ik ga terug naar waar mijn hart nog steeds ligt, de cardio in het Amstelland ziekenhuis. Heeeeeeeeeeeeeeeeeel veel dank allemaal voor jullie enthousiaste en altijd prettige samenwerking! Dat heb ik enorm gewaardeerd!! Wie weet kruisen onze paden elkaar nog eens, daarom, Tot ziens! Groet, Astrid

Maarten Timmers

Maarten Timmers Hoofd Customer Experience & Marketing bij Florius

Als Florius werken we al een hele tijd met MSA samen. En dat voelt als een echt partnerschap. Niet alleen al onze printactiviteiten nemen ze over en ontzorgen ze ons mee. Ook hebben ze door hun pakhuis de mogelijkheid om een deel van onze voorraad op te slaan. Papier en enveloppen maar ook relatiegeschenken. Maar het belangrijkste is dat we op onze maatwerkvragen altijd snel een passende oplossing krijgen. Of dat voor een bijzondere mailing is of een andere spoedklus. Ze staan altijd voor ons klaar en zijn bereid om snel te leveren zoals we afgesproken hebben. Kortom, MSA is een partner voor ons waar we altijd op kunnen bouwen. Wie wil dat nou niet?!

Leo de Bruine

Leo de Bruine Head of Supply Chain BeNeLux bij Viatris

MSA - specialisten in direct mailing. Vanaf het begin is de samenwerking soepel verlopen. Het wederzijds vertrouwen is de basis voor de prettige samenwerking. Voor verschillende opdrachten kunnen wij terecht bij MSA. Ook de last-minute aanvragen worden altijd zorgvuldig behandeld. Voor allerlei opdrachten wordt door de medewerkers van MSA meegedacht. Zij helpen op die manier om onze merken zo sterk mogelijk te vertegenwoordigen. Met creatieve oplossingen komen we telkens weer met nieuwe uitingen. Service level heeft MSA hoog in het vaandel staan met betrekking verwerken orders, binnen 24 uur leveren is een service graad waar veel aandacht aan wordt besteed. Ooit begonnen als partner bij het organiseren van mailingcampagnes inmiddels uitgegroeid naar een flexibel gespecialiseerd bedrijf in diverse vormen van direct marketing activiteiten.

Bas Louwers

Bas Louwers Head Customer & Shopper Marketing bij Johnson & Johnson Consumer B.V.

Al sinds vele jaren hebben wij, Johnson & Johnson Consumer, een intensieve samenwerking met MSA. Het feit dat MSA in staat is te voldoen aan de wensen en vaak strenge eisen van een grote internationale Health Care multinational betekent dat MSA haar zaakjes goed op orde heeft. Voor diverse van onze merken, zoals Listerine, RoC en Neutrogena, nemen zij projecten voor ons uit handen. Het betreft hier zowel projecten die continue doorlopen als ook adhoc projecten die vaak een hoge sense of urgency hebben. Beiden geven wij met een gerust gevoel uit handen omdat wij erop kunnen vertrouwen dat alles goed geregeld wordt. MSA werkt vlot en accuraat, maar is ook in staat en bereid om pro-actief mee te denken.

A.J.W. (Arnold) Ros

A.J.W. (Arnold) Ros HR Manager bij Croonwolter&dros

"Na gedegen onderzoek bij MSA uitgekomen. Bijzonder om te ervaren dat zij zoveel kennis van zaken hebben, en zo uitblinken in service en flexibiliteit. Een feest om met deze mensen samen te mogen werken!"

Silvia Groen

Silvia Groen Customer & Shopper Marketing bij Johnson & Johnson Consumer b.v.

Bij MSA zet je met een gerust gevoel projecten uit, want je kan erop vertrouwen dat alles prima geregeld wordt. Ze werken vlot en accuraat, maar vooral omdat ze met je meedenken!

Maarten van Eijk

Maarten van Eijk International Product Manager bij ALK

We zochten een regisseur voor een gerichte marketingactie en kwamen bij MSA uit. Dat ze andere farmaceutische klanten hebben is een prettige basis. Het is handig om met een organisatie te werken die snapt wat je wil, die de markt kent, die weet aan welke spelregels wij als farmaceut moeten voldoen en een spin in het web kan zijn door te ontzorgen. We vormen echt een eenheid.

Tijn van der Heijden

Tijn van der Heijden Senior Consultant bij Deloitte Consulting B.V.

Hoi Fred en Bas, Nog dank voor jullie harde werk en flexibiliteit van vandaag! We zijn ons er van bewust dat we veel van jullie gevraagd hebben. Erg fijn dat jullie ons hier ook vandaag weer in konden voorzien. Kind Regards / Met vriendelijke groet, Tijn van der Heijden

Noortje Krakers

Noortje Krakers Manager Marketing & Communicatie bij Florius

Het is prettig om vertrouwen te hebben in een partij die uitstekende kwaliteit levert zowel in het geval van (complexe) mailingen als drukwerk. Waar de medewerkers ons steeds weer mee weten te verrassen is de proactiviteit, het meedenken, het scherp zijn, de flexibiliteit en oplossingsgerichtheid. Of het nu gaat om kleine of grote opdrachten, het werk wordt steeds met dezelfde passie voor het gewenste eindresultaat uitgevoerd.

Marie-Rosanne Vink

Marie-Rosanne Vink Marketingcommunicatie Adviseur bij Volkswagen Pon Financial Services

Sinds een paar jaar doen we zaken met MSA en we zijn erg tevreden over de kwaliteit die ze hierbij leveren. Wat vooral opvalt is dat ze bij elke mailing steeds weer scherp zijn, ook als het spoedmailingen zijn. Altijd fijn om te weten dat er toch nog even een extra paar ogen meekijkt. Daarbij zijn ze erg flexibel en servicegericht. Alle zeilen worden bijgezet om deadlines te halen en we kunnen erop vertrouwen dat het eindresultaat van goede kwaliteit is. Om deze reden worden er steeds meer mailingen en DM s bij MSA belegd.

KNGF, Afdeling

KNGF, Afdeling Communicatie & Events bij Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie

Vanuit de afdeling Communicatie & Events willen we jullie nog hartelijk bedanken voor jullie inzet m.b.t. de publiekscampagne! Fijn te beseffen dat we qua snelheid en service zo enorm op jullie kunnen rekenen! Top! Simone Agema, Saskia Bon, Tonny Bos, Elise de Bres, Janneke Bouwman, Danielle Elings, Christine Greve, Karen van Hameren, Annelies de Hartog, Simone Nieuwenhuis, Ellen van Voorn, Marit Zwaan

Dirk van Mierlo

Dirk van Mierlo Marketing Specialist bij Agis

Als opdrachtgever vanuit Agis Zorgverzekeringen werk ik al een aantal jaren uitermate prettig samen met MSA. MSA kenmerkt zich als een betrouwbare en betrokken partner in al onze opdrachten. Het geeft een vertrouwd gevoel om verschillende werkzaamheden te beleggen bij deze partner. Zij denken graag mee in oplossingen en kijken ook kritisch naar de uitvoer van de werkzaamheden. MSA past daar waar gewenst, in overleg met ons als opdrachtgever, de werkzaamheden dan wel productie op aan. Samen met ons streven zij naar een goed en kwalitatief eindresultaat.

Desire Brokerhof

Desire Brokerhof Directeur bij Oase media

MSA is onze vaste partner voor al ons verzendwerk. En we laten dat met een gerust hart aan ze over. Bijna maandelijks verzorgen ze grote partijen voor ons en dagelijks doen ze onze bestellingen op de bus. En als er dan tussendoor ook nog eens een keer een incidentele zending te doen is, gaat dat snel en goed. Dus wij zijn heel tevreden!

Michiel de Rijk

Michiel de Rijk Product Manager bij Meda Pharma

Ik wilde jullie nog even een compliment geven voor de uitstekende service. De tas met eten, de gedrukte materialen en de spoedleveringen, allemaal top!

Max Bonte

Max Bonte Commercieel medewerker bij Gransier

Hoi Ronald, Ik wil jou en je collegas hierbij bedanken voor de goede service. We zijn erg te spreken over deze eerste samenwerking en ik zal je dan ook zeker weer contacteren zodra we een nieuwe folder uitbrengen. De communicatie verliep op en top en afspraken zijn keurig nagekomen, menig bedrijf kan hier wat van leren. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Max Bonte Gransier BV

Nils Schoonhoven Online & Content marketeer bij Superlatief

Beste Ronald, Even een high-five vanuit Rotterdam, een dikke dankjewel voor het geduld, de moeite en de goede uitvoering van de mailing van Totzo24. Klant blij. Wij blij. Ik zal jullie zeker aanbevelen. Hartelijke groet, Nils


Carolijn Hommes

Carolijn Hommes Marketing Specialist bij Agis

MSA is al jaren een gewaardeerde leverancier van Agis Zorgverzekeringen. Voor ons zijn flexibiliteit en snelheid erg belangrijk. Medewerkers van MSA weten dit. Ze denken goed met ons mee en komen gemaakte afspraken na.

Joey Diekman

Joey Diekman Directeur bij Scandinavian Eyewear

Wou jullie even laten weten dat ik leuke reacties krijg bij mensen die ik bel en bezoek, ze vinden het er verzorgt en pakkend uit zien.

Theo Renes

Theo Renes Marketingspecialist bij Prolife

Sinds ik bij Pro Life Zorgverzekeringen werk, werk ik samen met MSA; en dat is nu (eind 2012) al meer dan vijf jaar. Dat is altijd uitermate prettig verlopen. Ze denken met je mee, signaleren tijdig wanneer er iets moet gebeuren en handelen de opdrachten altijd conform planning af. Wanneer het onverhoopt niet lukt om drukwerk of bestanden op tijd bij hen aan te leveren, dan zetten ze alle zeilen bij om de planning toch te halen. En als dat niet lukt, dan zeggen ze dat ook. Je weet dus altijd waar je aan toe bent en ook dat het goed komt. Ze beloven gouden bergen en leveren die ook.

Eelhart Kramer Project Manager bij iCtrl

Geef jullie DTP-er maar een dikke kus! (of een grote bos boemen als hij/zij dat liever heeft). Het was gisterenavond hier een stress situatie, eindelijk hadden we die man van Canon te pakken en al pratend heb ik dit voorstel in de PDF geplakt en naar hem toe gemaild. Niemand heeft dit gezien, behalve je collega. Nogmaals bedankt!


Juleke Bottelier

Juleke Bottelier Circulation Sales Manager IHT Netherlands bij International Herald Tribune

Heel erg bedankt voor julie ongelooflijke efficiente en snelle handeling deze week. Heel fijn dat er nog bedrijven zijn in Nederland die weten wat "service" betekent!

Aschwin Groenen Marketing bij ASR Verzekeringen

Hoi Aschwin, Geen idee of jullie het bijhouden enzo, maar ik ben echt super tevreden over Mailing Service Amersfoort: flexibiliteit en nauwkeurigheid. En nog vriendelijke mensen. Ik stop ze in de database van mijn bedrijf ;-)) Groet, Yvonne


Onze bedrijfspresentatie

Testimonials

Silvia Groen

Bij MSA zet je met een gerust gevoel projecten uit, want je kan erop vertrouwen dat alles prima geregeld wordt. Ze werken vlot en accuraat, maar vooral omdat ze met je me...

Bekijk alle testimonials

Nieuws

Farmatec vergunning

MSA werkt al sinds haar bestaan voor vele farmaceutische organisaties. Deze organisaties vragen geregeld of wij ons bestaande dienstenpakket kunnen uitbreiden voor hun "n...

Bekijk nieuwsbericht

Over ons

MSA bv

Leer de mensen achter MSA kennen. Bekijk wat we doen en wat klanten over ons zeggen.